Vinofil Sitat
 1. Vintips
 2. Vinprodusenter
 3. Vinområder
 4. Vin & Mat
 5. Bokanmeldelser

Bokanmeldelse: Terningkast 5 – Bobler over av vinglede!

Bobler er vinboken hvor hovedrollen spilles av viner med bobler fra hele verden. Prosecco, Cava, Champagne, Moscato og Crèmant får spille sin del med skrivekunst på sitt beste. Boken har lærdom på hver side og er full av positiv vinglede. Du få rett og slett lyst på en fest!
Bobler-Ingvild-Tennfjord

Naiv, godtroende forfatter, enkel vinbok? Bak de lange lyse lokkene og den klassiske røde leppestiften skjuler det seg en vinskatt for det norsk vinfolk. Vinskatten heter Ingvild Tennfjord og skarrer på R-en. Med voldsom iver tok Ingvild Tennfjord sats og kastet seg inn i vinens univers i Norge. Utdannet seg til vinkelner, ble vinjournalist i A Magasinet, BT, Stavanger Aftenblad, Adresseavisen og Fædrelandsvennen. Samtidig lanserte hun sin første vinbok, en suksess i form av boken Skål! Nå er en ny vinbok fra Ingvild Tennfjord og Kagge Forlag kommet.

Omslaget på boken lover smaken av fest! Tidens beste forside bilde lover mye; champagnetårn, bobler og de beste musserende vinene. En forside som skriker i butikkhyllene – Kjøp meg!

Boken omhandler naturligvis de kjente boblene i verden og gir leseren noen nye bekjentskaper både fra den nye verden og down under. Boken gir leseren praktiske råd i smaksteknikk, servering og glasstips. Bobler er den perfekte vinbok, før under og etter en fest. Konkrete, gode vinråd fyller boken sammen med lærerike ordtak. Ingvilds skrivekunst forenkler den kompliserte vinverden. Boken har et minus, et ganske stort et. Det er bare flaskebilder i boken. I 2014 burde layoutdesignet ikke vike for et godt bilde. Bildet forteller i mange tilfeller mer en tusen ord. Bilder hadde gitt en soleklar sekser fra meg.

Ingvild Tennfjord lander på begge bena med sin bok nummer to, og i hennes neste bok som sannsynligvis er en bok om gode vinreiser er nok bilder på plass! Ingvild reiser nå rundt omkring i vinverden frem høsten 2015 for å snuse, smake og skrive for sitt nye publikum. Norge kan se frem til nye bøker fulle av vinglede og skrivekunst i fremtiden.  i mellomtiden kan boken Bobler -Smaken av fest  bestilles her   PS Nytes best med en flaske champagne, årgang 1988 Krug!

Kitchenline 1

Tilbakemeldinger

Anbefalte artikler

 1. På topp - Bag in Box listen 2017

  Kun de vi mener er best havner på denne listen. Oppdateres løpende

  Vintips
 2. Coravin: Alle som driver seriøst med vin, må ha en!

  Alle har i utgangspunktet nytte av et slikt verktøy. Bare du er glad i vin

  Vintips
 3. Meinklang - Med okser, hester, griser og sauer i vinmarkene

  Vin med naturlig klang fra Østerrike

  Vinprodusenter, Vintips
 4. Champagne Charlie er på banen igjen!

  Verdt å ta en titt på og ikke minst en smak av.

  Vinprodusenter, Vintips

Mest leste artikler

 1. Wongraven - Blir det bedre?

  Det er på høy tid at det satses mer på smaksløkene til Wongraven!

  Vinprodusenter, Vintips
 2. Den store Amarone testen - 10 på topp

  I 1995 ble Amarone betegnet som et forbigående fenomen.

  Vintips

Våre lesere anbefaler

Stikkord

, , , ,

 

Magasinet Vinofil leverer vinartikler til:

Prowein 2018

© Vinofil 2009–2017. Alt innhold, herunder tekst og bilder, kan ikke gjengis uten henvisning til kilde/artikkel og skal godkjennes før bruk.

All omtale i Vinofil oppfyller kravene til alkoholloven paragraf §9-2 om redaksjonell frihet og uavhengighet. Artikler blir også publisert i Finansavisen og Horeca

Kontaktperson: Sommelier & Vinskribent Svein Lindin
Mobil: 47 87 40 83 ~ E-post:

In Vino Veritas BliEnVinkjenner.no Eliksir

Motta nyhetsbrev på e-post

Vi sender jevnlig ut gratis vintips om gode viner. Du kan når som helst melde deg av.

I våre tester brukes glass fra:

Riedel

Anbefalte viner kjøpes hos:

Vinmonopolet