Vinofil Sitat
 1. Vintips
 2. Vinprodusenter
 3. Vinområder
 4. Vin & Mat
 5. Bokanmeldelser

Bokanmeldelse: For deg som vil glede noen med ekte vinglede!

Ingvild Tennfjord smeller til med en ny slager av en vinbok. Hennes siste bok Perfekte viner er skreddersydd for å slå nye salgsrekorder. Tittelvalget lover mye. Holder den samme standard som de to siste bøkene Skål og Bobler! Smaken av fest? Begge  bøkene utgitt i titusenvis av eksemplarer og formidable boksuksesser i sitt segment.

Ingvild Tennfjord hever glasset!

Ingvild Tennfjord hever glasset!

Som landets mest leste vinekspert tømmes vinhyllene når hun anbefaler viner i sine ukentlige vinspalter i landets aviser. Vinbøkene hennes rives vekk og alle ønsker en liten bit av Norges nye vinyndling. 1,9 milloner lesere følger med. Hun kunne lett endt som en ny «hoven» vinanmelder i Norge. Ja, det finnes noen av dem i Norge.

Ingvild gjorde noe uventet. Hun solgte alt eide i Norge og sammen med barn og en  tålmodig ektemann dro Ingvild på ett års studietur for å besøke de viktigste vinområdene i verden. Tiden er tydeligvis benyttet godt, både til å jobbe med den nye boken, smake nye viner og ikke minst danne grunnlag for en større forståelse for det enkle i vinens verden. Det handler ikke om all verdens markedsføring eller store merkevarenavn som mange tror. Det handler om å finne den perfekte vin i en gitt setting. Norge er heldig som har Ingvild som vinanmelder, som prisbelønt journalist greier hun beskrive der skoen trykker for folk flest. Det store spørsmålet? Er det en perfekt vin der ute? Med enkle ord avmystifiseres vinspråket, vingleden faktisk popper frem mellom sidene og Ingvild forfører deg med morsomme og interessante innlegg om sitt syn på den perfekte vinopplevelse. Ingvild lærer fremdeles om vin og hun deler det på en fantastisk måte med sine lesere!

En sterk side i boken er fotograf Lars Myhren Hovland fantastiske bilder som bygger opp rundt teksten. Boken sett fra min side fremstår mer helhetlig enn de forrige bøkene. Bilder sier mer en tusen ord. Boken Perfekte viner er ikke en bok for viderekomne i vinens verden, men anbefales gjerne lest av dem. Ingvild Tennfjord har over noen år bygget troverdighet gjennom ukentlige artikler og bøker til en hærskare av tilhengere. Tilhengere som vil vite mer om vin, eller blir interesserte ved å lese hennes artikler og bøker. Å frelse nye vinelskere er vel å ta godt i, men det er ikke langt unna det Ingvild gjør med sin siste bok!  Med en liten smakeskole først, før de neste fem bolkene handler om gode anledninger, perfekte gaver, de viktige vinlandene og årets gang med vin og mat blir det en populær gavebok i 2015. Eneste bakside med boken er at oppgitte vinpriser vil øke, årganger vil endre seg, smaker vil forandres. Boken er absolutt ferskvare og vil ikke tåle tidens tann som god vin ofte gjør!  Bestill boken her

Kitchenline 1

Tilbakemeldinger

Anbefalte artikler

 1. På topp - Bag in Box listen 2017

  Kun de vi mener er best havner på denne listen. Oppdateres løpende

  Vintips
 2. Coravin: Alle som driver seriøst med vin, må ha en!

  Alle har i utgangspunktet nytte av et slikt verktøy. Bare du er glad i vin

  Vintips
 3. Meinklang - Med okser, hester, griser og sauer i vinmarkene

  Vin med naturlig klang fra Østerrike

  Vinprodusenter, Vintips
 4. Champagne Charlie er på banen igjen!

  Verdt å ta en titt på og ikke minst en smak av.

  Vinprodusenter, Vintips

Mest leste artikler

 1. Wongraven - Blir det bedre?

  Det er på høy tid at det satses mer på smaksløkene til Wongraven!

  Vinprodusenter, Vintips
 2. Den store Amarone testen - 10 på topp

  I 1995 ble Amarone betegnet som et forbigående fenomen.

  Vintips

Våre lesere anbefaler

Stikkord

, , ,

 

Magasinet Vinofil leverer vinartikler til:

Prowein 2018

© Vinofil 2009–2017. Alt innhold, herunder tekst og bilder, kan ikke gjengis uten henvisning til kilde/artikkel og skal godkjennes før bruk.

All omtale i Vinofil oppfyller kravene til alkoholloven paragraf §9-2 om redaksjonell frihet og uavhengighet. Artikler blir også publisert i Finansavisen og Horeca

Kontaktperson: Sommelier & Vinskribent Svein Lindin
Mobil: 47 87 40 83 ~ E-post:

In Vino Veritas BliEnVinkjenner.no Eliksir

Motta nyhetsbrev på e-post

Vi sender jevnlig ut gratis vintips om gode viner. Du kan når som helst melde deg av.

I våre tester brukes glass fra:

Riedel

Anbefalte viner kjøpes hos:

Vinmonopolet