Vinofil Sitat
 1. Vintips
 2. Vinprodusenter
 3. Vinområder
 4. Vin & Mat
 5. Bokanmeldelser

Bokanmeldelse: Norges beste vinkjøp 2017 – Terningkast 6

Ingvild Tennfjord skulle ikke skrive en ny bok igjen, men så ble det et ja til å lage en liten pocketbok med de beste vinene hun har smakt.  Ingvild Tennfjord gjør ikke noe halvveis. I de tre første vinbøkene sine har hun gitt leserne sine bakoversveis i sin ville fart inn i vinens kunnskapsverden.
Ingvild Tennfjord

Boken Norges beste vinkjøp 2017 er først og fremst ment for deg liker å drikke vin og trenger et oppslagsverk. Har du lurt hva du skal drikke når det blir fredag eller når en date dukker opp. Eller når du trenger vin til hytteturen? Ingvild Tennfjord gir deg svaret og en rekke andre svar gjennom ulike klassiske anledninger der vin er naturlig.

Boken er et lettlest oppslagsverk. En bok for deg som vil utforske mer,  lære mer, forstå litt mer og ikke mimst drikke bedre viner. Vinene som er anbefalt i boken følger et visst mønster. Ingvild Tennfjord begynner å få en dreven nese for kvalitet, noe som formidles gjennom legendariske vinnotater. Ikke nødvendigvis A4 beskrivelser vinfaglig, men hun vet hvordan man får leseren engasjert.  Samtidig hersker ingen tvil om at designet har spilt en viktig rolle når boken skulle lages. Trine+Kim designstudio har gjort en kjempeflott jobb med å formidle Ingvild Tennfjords vinkunnskap.

Den beste delen av boken går mot mat og vin. Et virkelig pluss i margen!  Med gode råd om hvilken viner som går til alle generelle råvarer i norsk kost, fra eksklusive skalldyr og vilt til mer vanlig hverdagsmat inkludert taco, ostepop, fastfood og sjokolade! Boken har egne avsnitt om årets gang og vinvalg, perfekte vingaver, en slunken lommebok treffer Ingvild Tennfjord midt i hjertet i sitt stadig økende publikum som en av Norges mest leste vinjournalister. Ingvild Tennfjord har på kort tid etablert seg som populær ekspert blant både media og lesere. Med sin sprudlende penn gjør hun vin forståelig og interessant, lettlest og gøy – akkurat slik det bør være. Ingvild Tennfjord har funnet sitt publikum og forlegger Kagge bør straks legge opp til en oppfølger av boken i 2018.  Navnet forplikter og det skal ikke forundre meg at denne boken vil bli en ny bestselger! Boken kan kjøpes her

Boken får et velfortjent terningkast 6!

Forfatter: Ingvild Tennfjord
Forlag: Kagge Forlag
Veil. pris: Kr 299,00
ISBN: 9788248918851
Utgitt: 2016

Kitchenline 1

Tilbakemeldinger

Anbefalte artikler

 1. På topp - Bag in Box listen 2017

  Kun de vi mener er best havner på denne listen. Oppdateres løpende

  Vintips
 2. Coravin: Alle som driver seriøst med vin, må ha en!

  Alle har i utgangspunktet nytte av et slikt verktøy. Bare du er glad i vin

  Vintips
 3. Meinklang - Med okser, hester, griser og sauer i vinmarkene

  Vin med naturlig klang fra Østerrike

  Vinprodusenter, Vintips
 4. Champagne Charlie er på banen igjen!

  Verdt å ta en titt på og ikke minst en smak av.

  Vinprodusenter, Vintips

Mest leste artikler

 1. Wongraven - Blir det bedre?

  Det er på høy tid at det satses mer på smaksløkene til Wongraven!

  Vinprodusenter, Vintips
 2. Den store Amarone testen - 10 på topp

  I 1995 ble Amarone betegnet som et forbigående fenomen.

  Vintips

Våre lesere anbefaler

Stikkord

, ,

 

Magasinet Vinofil leverer vinartikler til:

Prowein 2018

© Vinofil 2009–2017. Alt innhold, herunder tekst og bilder, kan ikke gjengis uten henvisning til kilde/artikkel og skal godkjennes før bruk.

All omtale i Vinofil oppfyller kravene til alkoholloven paragraf §9-2 om redaksjonell frihet og uavhengighet. Artikler blir også publisert i Finansavisen og Horeca

Kontaktperson: Sommelier & Vinskribent Svein Lindin
Mobil: 47 87 40 83 ~ E-post:

In Vino Veritas BliEnVinkjenner.no Eliksir

Motta nyhetsbrev på e-post

Vi sender jevnlig ut gratis vintips om gode viner. Du kan når som helst melde deg av.

I våre tester brukes glass fra:

Riedel

Anbefalte viner kjøpes hos:

Vinmonopolet