Tanken bak Vinofil 2.0

Vinofil er en uavhengig kilde til vinanbefalinger og relevante artikler om produsenter det er verdt å følge med på. Ganske enkelt oppsummert: Vinglede fra A til Å

Vinofil 2.0 er 100% uavhengig og ligger utenfor betalingsmur, men man oppfordres til å melde deg på nyhetsbrev. Da får du alle nyheter først. Nyhetsbrevene sendes jevnlig ut om vinøse artikler med gode vintips fra Vinofil . Nyhetsslippene på Vinmonopolet, bestillingsutvalget og lanseringene på spesialpolene samt nyttige vinartikler er hovedfokuset.

Litt historie:  Startet i 2009

Vinofil 1.0 ble først lansert i 2009 for å  formidle vinopplevelser, reisetips, gode kjøp på Vinmonopolet, og ikke minst for å spre vinglede til folk flest og alle de tusenvis av deltagere  som har vært på et vinkurs med Svein Vinofil Lindin. Over 800 artikler ble publisert frem til 2017. Svein leverte ukentlig vinspalter til Finansavisen og til fagbladet Horeca.

Noen års pause:

Fra høsten 2017 frem til høsten 2023 ble skrivefokuset til Svein flyttet på heltid som vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Vinofil 1.0 tok på pauseknappen enn så lenge frem til lanseringen av Vinofil 2.0. En nytt vinøst kapittel startet på tampen av 2023.

Hva skjer fremover

En ting kan jeg love. Vinofil skal være en god kilde til vinglede, gode vintips og artikler, video og møter med vinpersonligheter. Fremtiden vet ingen noe om, men retningen min og den røde tråden er lagt fremover med vinkurs, kunnskap, smakinger, artikler og gode viner i førersetet.

Abonner på nyhetsbrev

Om Vinofil redaksjon