–
DAGER
–
TIMER
–
MINUTTER
–
SEKUNDER
Lyst på gamle viner,kjøpstips og historier. Ny episode kommer i januar
Artikkelen omtaler viner i basisutvalget, partiutvalget og testutvalget som lanseres 6.mars
Med faste kunnskapsrike gjester florerer det med vinkunnskap og samtaler om vår felles interesse: Vin . Forvent også andre kjente personligheter fra mat- og vinbransjen. Innspillinger pågår og lanseres fortløpende
Feirer 140 år med kongelig anerkjennelse og bygger hotell
Rødvin til under 400 kroner er ikke vanskelig å finne. De beste derimot finner du på denne topplisten.
Disse vinene står igjen som de beste kjøpene- Gode rødviner, knallgode bobler og fremragende hvitviner
Anbefalingene gjelder basisutvalget, partiutvalget og testutvalget. Lanseres 8.januar
En kokebok som hyller det gode liv og kjærligheten til mat og råvarer
Kommer: Anbefalingene gjelder basisutvalget, partiutvalget og testutvalget. Lanseres 5.mars
Vinofil anbefaler viner og produsenter som treffer en nerve av høy kvalitet i sin kategori. Tusenvis av viner vurderes gjennom et svært aktivt smakefokus. For vi mener av hele vårt hjerte at kunnskap er smakt og erfart.
Vinene velges ut først og fremst på smak, deretter gjøres det en research i forhold til fakta, bilder og vinklinger som trengs for å lage en vinartikkel.
Etter vår mening kan all vin vurderes, beskrives og smakes. Vi smaker i alle segmenter for å forstå bredden i utvalget av viner i verden.
All vin gis poeng og vurderes mot segmentet vinen tilhører. På godt og vondt.
Målet med Vinofil er å smitte med vinglede gjennom å dele av kunnskap, artikler og knallgode vintips.
50-59: Uakseptabel
60-69: Dårlig
70-79: Akseptabel
80-83: Gjennomsnittlig
84-86: God
87-89: Meget god
90-92: Strålende
93-95: Eksepsjonell
96-100: Spektakulær
Alt innhold, herunder tekst og bilder, kan ikke gjengis uten henvisning til kilde/artikkel og skal godkjennes før bruk. All omtale i Vinofil oppfyller kravene til alkoholloven paragraf §9-2 om redaksjonell frihet og uavhengighet.