OMA har laget sin beste vin

Den folkekjære tv-kokken og kokebokforfatteren Ole Martin Alfsen har laget sin beste vin. Sjelden har man latt seg imponere så mye som vinene som Ole Martin måtte utenfor allfar vei for å finne.

Å lage vin under egen etikett har blitt en motesak i Norge de siste årene. Det handler ganske enkelt om å forvalte verdier til personligheter. Først i sandkassen i vin og matmiljøet i Norge, deretter som kokkekjendiser på riksdekkene TV. Selv om de trekker på årene er Ole Martin Alfsen og Hellstrøm blant dem som har gjort det best ifølge salgstall fra Vinmonopolet. Ole Martin Alfsen med varemerket OMA er likevel hakket bedre enn Hellstrøm. Han er stadig aktuell med nye viner i porteføljen som er kjent som OMA

Blandes alltid av Ole Martin – fra grunnen

– Jeg kunne aldri bare ha fått tildelt en vin og satt navnet mitt på den. Jeg måtte gjøre dette selv. OMA har også blitt min vin, en vin etter mitt hode og gane. Dette er meg! Men fokuset har hele tiden vært å lage en god vin på vinens premisser, ikke en ”kjendisvin”, sier Alfsen.

– Jeg kunne aldri bare ha fått tildelt en vin og satt navnet mitt på den

Ole Martin Alfsen

Ole Martin Alfsen (54) er en anerkjent kokebokforfatter, kokk og vinkelner, men er mest kjent for sine roller i flere matprogrammer på TV inkludert «4-stjerners middag» og «Ole Martins kjøkken» i sin tid. Ole Martin Alfsen har i sine ulike roller bidratt sterkt til å popularisere mat- og vinkultur i Norge i en årrekke. Hans forfatterskap, kunnskaper og erfaringer i både mat- og vinbransjen gjør ham til en autoritet i sitt felt, og hans personlige og engasjerende stil gjør hans programmer og bøker interessante og underholdende . Det hersker liten tvil om at OMA som varemerke er blitt et anerkjent merkenavn etter lanseringen i 2012, kanskje mer kjent enn personligheten bak.


XIN OMA Pουμπίνι 2021
Bestill hos Vinmonopolet
Pris 210,-
Importør: OMA Vin


Middels blålilla farge. Saftig kirsebær og røde bær på nese. Konsentrert bærfruktighet underbygger behagelig tanniner og en praktfull syrlighet. Absolutt en verdig matvin og allroundvin.

Sjekk ut andre vinperler fra OMA på Vinmonopolet

Om Svein Vinofil Lindin